Haberler

BAŞKAN KARA, DOĞA SPORLARI, EĞİTİME KATKI VE TABİAT VARLIKLARI DERNEKLERİNİN ÜYELERİNİ AĞIRLADI

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Anemon Dağcılık Doğa Sporları Kulübü, Kültür ve Tabiat Varlıkları Derneği başkan ve üyelerini makamında misafir etti. 

11 Mayıs 2024 / Cumartesi günü Manisa Anemon Dağcılık Doğa Sporları kulübü, Manisa Kültür ve Tabiat Varlıkları Derneği ve Eğitime Katkı Derneğinden olan heyet Demirci’de tarihi alan ve mekânlarda inceleme yapmak üzere ziyaret düzenledi. 

Demirci’de tarihi anıt çınarın olduğu Tekeler mahallesinden başlayan inceleme ziyareti akabinde Küçükoba, tarihi hükümet konağı, Mahmutlar mahallesi ve Karaoklar Ekolojik yaşam çiftçiliği ile gerçekleştirildi. 

Ziyaretlerin ardından Anemon Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ömer Bülbül -Manisa Eğitime Katkı Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, Başkan yardımcısı Hasan Karabağ-Kültür ve Tabiat Varlıkları Derneği Başkanı emekli Yargıtay Üyesi Ali Suat Ertosun ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Erkan Kara’yı makamında ziyaret etti. 

Başkan Kara, kendisini ziyaret eden heyete teşekkür ederken, Demirci’nin tarihi, eğitimi ve yaşamı ile ilgili bilgiler paylaştı. 

Manisa Eğitime Katkı Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, heyet adına Belediye Başkanı Erkan Kara’ya misafirperverliğinden ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Atatürk portresi takdiminde bulundu. 

Belediye Başkanı Erkan Kara’da misafirlerine ziyaretleri anısına “ Demirci’nin o an'ları" isimli kitaptan hediye etti. 

DEMİRCİ’MİZİN TANINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Belediye Başkan Erkan Kara “ Eğitim kenti Demirci’mizde akademisyen ve emekli bürokratlardan oluşan heyeti misafir ettik. Memleketimiz eğitim ve tarih olarak köklü bir geçmişe sahip. Bu yönümüzü başta olmak üzere her alanda ilçemizi tanıtmak için çalışıyoruz. Bu manada çalışmalarımıza destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum “dedi.

328

Tüm Haberler