Haberler

MAHALLENİN SORUNUNA, BAŞKAN'DAN NEŞTER

23 Şubat 2018 Cuma

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, mahallelerin yıllanmış sorunlarına neşter vurmaya, çözümün tek adresi olmaya devam ediyor. 

İlçemiz Minnetler mahallesinde bulunan kiraz alım yerinin arka cephesinin yeniden düzenlemesi ve büyük araçların rahatlıkla giriş yapabilmesi için Mahalle Muhtarı Muharrem Mağden tarafından Demirci Belediyesine talepte bulunması üzerine, Belediye Başkanı Selami Selçuk'un talimatı üzerine Fen İşleri ekiplerince çalışma başlatıldı.

Fen İşleri ekiplerince kiraz alım yeri merkezinin arkasında kısmında bulunan dağ 1 ekskavatör, 1 kepçe ve 5 kamyon ile yıkıldı. Yaklaşık 2 hafta süren çalışma sonucunda kiraz alım yeri merkezinin arka kısmı 10 metre genişletilerek, kiraz alımında kamyonların rahatlıkla girmesi sağlanmış oldu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Minnetler mahallesine giderek fen işleri ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

BAŞKANIMIZA MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Minnetler Mahallesi Muhtarı Muharrem Mağden " Mahallemizin talebi olan kiraz alım yerinin arka kısmı belediyemiz tarafından düzenlendi. Mahallemizin her soruna hassasiyetle yaklaşan, her talebimize yardımcı olarak çözen Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

DEMİRCİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk " 7/24 görev anlayışı içerisinde İlçemizin her noktasında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Minnetler mahallemizden gelen talep üzerine kiraz alım merkezinde ekiplerimizde gayretli bir çalışma sergileyerek, yaz mevsiminde dışarıdan kiraz alımı için gelen firmaların rahatlıkla yük sarabilmeleri amacıyla düzenleme yaptık. Belediyemiz olarak vatandaş odaklı hizmet üretmeye devam ediyor, Demircimizin geleceği için çalışıyoruz " dedi.

2553

Tüm Haberler