Haberler

ÇÖZÜM MERKEZİ KURULUYOR

16 Şubat 2018 Cuma

Demirci Belediyesi, yine bir ilke imza atarak vatandaş odaklı yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un talimatı ile Demirci İlçe merkezi ve mahallelerindeki vatandaşların sorunlarına anında çözüm bulmak amacıyla " Demirci Belediyesi Çözüm Merkezi " birimini faaliyete alıyor.

Vatandaşlarımız günlük hayatta yaşadıkları sıkıntılar, sorun ve taleplerin Demirci Belediyesi Çözüm Merkezi birimine ulaştırmaları halinde yetkililer tarafından çözüm odaklı çalışma yapılarak hizmet sunulacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " 7/24 çalışma azmimiz ile Demirci'nin her noktasında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyemiz olarak yeni bir uygulamayı daha başlatıyoruz. Demirci Belediyesi Çözüm Merkezi önümüzdeki hafta itibariyle faaliyete geçiyor. Bu birimimizde vatandaşlarımızdan gelen dilekçe, mail ve şahsen yapılan her türlü talebi değerlendirerek çözüm odaklı bir çalışma yapılacak "dedi.

Demirci Belediyesi Çözüm Merkezi taleplerinizi iletmek için

Facebook : https://www.facebook.com/Demirci-Belediyesi-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm-Merkezi-1791451774484395/?modal=admin_todo_tour

Mail Adres :  cozummerkezi@demirci-bld.gov.tr

2629

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ