Haberler

200 METREKARELİK ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA SONA GELİNİYOR

21 Aralık 2017 Perşembe

Demirci Belediyesi tarafından Çanakçı mahallesine yapılan çok amaçlı salon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Demirci Belediyesince İlçemiz Çanakçı  mahallesine 200 metrekare olarak yapılan çok amaçlı salon inşaatında çatı kaplamanın ardından iç cephede çalışmalarını sürdürüyor.

Çanakçı mahallesi çok amaçlı salonunda çatı kaplama çalışmaları ve iç ve dış cephe sıva  düzeleme çalışmaları da tamamlandı. Çok Amaçlı Salon içerisinde bulunan lavabo ve salon zeminine önümüzde hafta içerisinde fayans döşemesine başlanacak.

Mahallenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan çok amaçlı salon düğün, sünnet, mevlit, ve hayır yemeği gibi etkinliklerde kullanılacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircinin her noktasında mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Çanakçı mahallesine yapımına başladığımız çok amaçlı salon inşaatında sona geliyoruz. Demircimizin geleceğine hizmet verecek yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz. Mahallemizin büyük bir ihtiyacına cevap verecek bu yatırım hayırlı uğurlu olsun "dedi.

2004

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ