Haberler

DEMİRCİ'NİN 50 YILLIK ENERJİ ALT YAPISI YENİLENİYOR

10 Aralık 2017 Pazar

Demirci'nin enerji alt yapısının güçlendirilmesi amacıyla yapılan yatırımlar aralıksız devam ediyor.  

Demirci'ye son 5 yılda enerji de milyonluk yatırımlar yapılırken, kurulan trafolar ve yeni enerji nakil hatları ile elektrik kesintilerine, voltaj düşüklüğü gibi sıkıntılara neşter vurulurken, Demirci tarihinde görülmeyen enerji yatırımlarına kavuşuyor.

Demirci GDZ Elektrik İlçe Yöneticiliğince yürütülen çalışmalar çerçevesinde İlçe merkezi ve mahallelerinde enerji kabloları yer altına alınmaya devam ediliyor

İlçemiz Bahçeler ve Mithatpaşa mahallelerinden başlayan çalışmalar Dr. Mehmet Akarsu, Beyazıt, Secaattin, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerinde enerji hat kablolarının yer altına alınma çalışmalarına devam ediliyor. Yaklaşık 3 Milyon ( Trilyon ) değerinde olan bu enerji yatırımının 2018 Ocak ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircinin enerji alt yapısını yenilemeye ve güçlendirmeye devam diyoruz. Seçim vaatlerimizden olan enerji hatlarının güçlendirilmesi ve elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışmalarında yaklaşık 6 yılda 14 Milyon ( Trilyon )değerinde enerji yatırımı gerçekleşti. Yine 2017 yılı enerji yatırımları kapsamında İlçe merkezimiz de 7 mahallemizde elektrik hatları yer altına alınıyor. Yapılan enerji yatırımları ile ilçemizin 50 yıllık enerji alt yapısı yenilenmektedir. Enerji alt yapımız güçlenirken, yaşanan voltaj düşüklükleri, elektrik arızlar gibi sorunlarda ortadan kalkmaktadır. Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin, yatırımların takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. 

2305

Tüm Haberler