Haberler

DEMİRCİLİLER, ANKARA'DA BULUŞTU HASRET GİDERDİ.

27 Kasım 2017 Pazartesi

Ankara'da ikamet eden Demircililer, Pazar günü buluştu, hasret giderdi.

Demirci Belediyesi sponsorluğunda Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen " Keşkek " gününe Ankara'da ikamet eden Demircililer katıldı.

26 Kasım Pazar günü Gimat İlle Bankası Sosyal Tesislerinde düzenlenen program için Demirci'den Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşımız Ankara'ya götürüldü. Keşkek gününe Belediye Başkanı Selami Selçuk eşi Güzide Selçuk, Cengiz Öner Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Halil Özdemir 10'uncu Yargıtay Daire Başkanı, İsmail Aydın Yargıtay Savcısı, Hasan Çınar Eskişehir Sulh Hakimi, Hakkı Susmaz Cumhurbaşkanlığı Kanunlar ve Kararlar Başkanı, İsmail Özdağlar Devlet eski Bakanı, Hüseyin Tanrıverdi Manisa eski Milletvekili, Abdullah Arslan Askeri Yargıtay eski Başkanı, Musa Yılmaz TUİK 2. Başkanı, Hizmet İş Genel Sekreteri Ali Rıza Yılmaz, Emin Sert Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı, Mustafa Karpuzcu Devlet Hava Meydanları Daire Başkanı, Bülent Siper Personel Albay Çankaya Askerlik Şube Başkanı, Kemal Urgancı Çankaya Oyak Bankası, Metin Orhan Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Diş Hekimliği Dekanı, Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Başkanı, Prof. Dr. Mustafa Alkan Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü, Osman Siper Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Yönetim Kurlu üyesi ve çok sayıda Demircili hemşerimiz katıldı.

Programın açılış konuşması Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı tarafından yapıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Ankara'da ikamet eden bir çok Demircili hemşerimiz var. Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği böyle bir talepte bulundu. Belediyemiz olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirmek için hemen bir çalışma yaptık. Bugün böyle bir organizasyonu yapmak ne kadar güzel olduğunu anlıyorum. Ankara'da bürokrasi de her alanda saygınlık kazanmış hemşerilerimiz ile birlikteyiz. Bu tür organizasyonlar gurbette yaşayan hemşerilerimiz ile aramızdaki bağı güçlendiriyor. Bugün burada hasret giderdik, sohbet ettik. Programımıza katılan her bir her bir hemşerimize canı gönülden teşekkür ediyorum . İnşallah gelecek yıllarda da bu organizasyonları daha geniş katılımlarla yapmaya devam edeceğiz. Organizasyonun gerçekleşmesinde emek veren Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Rıza Yılmaz’a ve Dernek yönetimine teşekkür ediyorum 

Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Devlet eski Bakanı İsmail Özdağlar'da birer selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Programa katılan Hoşçalar Mahallesi Yöresel Halk Oyunları ekipleri tarafından gösteri yapıldı. Hoşçalar efelerinin gösterisi salonda büyük alkış aldı.

Programın sonunda Demircinin yöresel lezzeti keşkek katılımcılara ikram edildi.

4713

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ