Haberler

AK PARTİ DEMİRCİ'DE BAŞKAN MEHMET ACAR, İŞTE YÖNETİM KURULU

25 Kasım 2017 Cumartesi

Ak Parti Demirci İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongresinde 144 delegenin oyunu alan Mehmet Acar İlçe Başkanlığına seçildi.

25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 15:00'da Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen kongreye Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Ertuğrul Uyar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, İlçe Başkanlığına seçilecek olan Mehmet Acar ve ekibine başarılar dileyerek, her daim partisinin hizmetinde olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Kongremiz hayırlı olsun.Demircimizin her noktasından hem belediye hizmetleri hemde hükümet yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz olarak hizmet götürmediğimiz hiç bir mahallemiz yok. Demirci'nin geleceğine hizmet verecek yatırımlar kazandırdık. Cumhuriyet Meydanında yeni kent merkezi projemizin yapımına başlıyoruz. Yeni Çevre yolumuzu tamamlayarak hizmete sunduk, ilçedeki trafik sıkışıklığını rahatlattık. Bunun yanı sıra Dolgu Alanı Yaşam alanı oluyor projemiz devam ediyor. Akıncılar ve Mithatpaşa mahallelerimize sağlık ocağı kazandırdık, yapım çalışmaları devam ediyor. 11 sulama göleti inşaatları devam ediyor, yeni okul binaları hizmete sunuldu,yeni hükümet konağı sona geliniyor, ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşaatı ve Demirci Selendi yolu çalışmaları devam ediyor. Kılavuzlar - Gördes yolu ihalesi yapıldı. Demircimizi geleceğe taşıyacak yatırımlar devam edecek. Eski yönetimimize Demircimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum " dedi.

DEMİRCİ'YE DOĞALGAZ GELECEK

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise " Hükümet olarak doğalgaz konusunda ilk defa o şart bu şart aramadan nüfusu 20 Binin üzerinde bulunan tüm ilçelere BOTAŞ vasıtası ile doğal getirilmesi için Bakanlar kurulu kararı var. Allahın izni ile Demircimize doğalgaz gelecek. Sözümüz sözdür. Manisanın en uzak ilçesi olan Demircimiz her seçimde Ak Parti'ye en büyük desteği verdi. Demircimiz için Gençlik Spor Bakanımıza gideceğiz hep birlikte, İlçeye bu yurdu kazandıracağız. Yerel yönetimler Ankara ile uyumlu olduğunda hem ilçelerimize hem de illerimize yatırımlara hızla kavuşuyor. Köydes projeleri daha önce tüm köylerimizin parke taşı, alt yapı ve su ihtiyaçları karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi siyasi parti olarak farklı olabilir. Seçimlere kadar yarış yapılır, seçim bittimi hizmet yapılır. Eğer biz 15 yıldır iktidar dönemimizde bütün yerel yönetimlerde hiç bir ayrım yapmadan Ankara'dan bütçelerini ve ödeneklerini gönderiyoruz. Geçtiğimiz günlerde sayın Devlet Bahçeli Manisa'ya geldi 4 ilçede açılış yaptı. Ama Manisa'nın 17 ilçesi var, 4 ilçesinde açılış yapılıyor olması demek ki o 4 ilçeye hizmet yapılıyor, diğer ilçelere hizmet yapılsaydı oralarda da açılış yapılırdı " dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede 144 delegenin oyu ile Ak Parti Demirci İlçe Başkanlığına Mehmet Acar seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Büşra Konuralp, Emine Karaşahin, Fatih Akkuş, Hüseyin Çakmak, İsmail Danışan, Kenan Karaman, Mehmet Ali Yorulmaz, Mehmet Uzun, Metin Gürsan, Nurullah Doğruyol, Ömer Korkmaz, Rıza Yeşiltaş, Şaban Dede ve Tahir Demirtaş, Ahmet Gökkaya, İsmail Gülbay, Şükrü Özsoy, Mevlüt Önder, Mehmet Çelik, Nurullah Deniz, İbrahim Filiz, İsmail Özkan

7685

Tüm Haberler