Haberler

SALİHLİ YOLUNDA İŞLER YOLUNDA, BAYRAM SONRASI DAHA DA HIZLANACAK

7 Haziran 2024 Cuma

Ulaşım yatırımları kapsamında yapımına başlanan Demirci - Salihli karayolu 14 kilometrelik Kılavuzlar yolunda çalışmaları aralıksız sürüyor.

12 metre genişliğinde yapılacak olan Demirci, Kılavuzlar mahallesi arasında 14 kilometrelik yol yapım çalışmaları kapsamında 40 tane menfez, 1 adet 40 metre büyüklüğünde köprü yapılacak.

Salihli yolu çalışmalarını yapan yüklenici firma sahibi Yusuf Dağlı, Belediye Başkanı Erkan Kara’yı makamında ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül’de yer aldı.

Çalışmalar kapsamında şu ana kadar 17 menfez tamamlanırken, 10 menfezinde dolgusu bitti.

Bayram trafiğinde sıkıntı yaşanmaması için Kurban Bayramının hemen ardından Demirci istikametine doğru çalışmalar daha da hızlanacak.

HEDEFİMİZ ULAŞIM PROBLEMLERİNİ BU İLÇENİN GÜNDEMİNDEN KALDIRMAK

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Memleketimizin ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile istişarelerimiz ve temaslarımız sürüyor. Memleketimize sözümüz var. Hedefimiz ilçemizin ulaşım problemlerini ortadan kaldırmak. Yüklenici firma ile sürekli görüşme halindeyiz. Kurban bayramı sonrası yol çalışmaları daha da hız kazanacak” dedi.

1185

Tüm Haberler