Haberler

ÖĞRENCİLER MEZUNİYET COŞKUSU YAŞADI

5 Haziran 2024 Çarşamba

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri coşku içinde gerçekleştirildi. 

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasının ardından Demirci Eğitim Fakültesi'nin 32. ve Demirci Meslek Yüksekokulunun ise 29. mezuniyet törenleri 5 Haziran Çarşamba günü  Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında yapıldı. 
Mezuniyet yürüyüşünün ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ŞAŞMAZ ÖREN ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali DAŞMAN tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. 
Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında yapılan mezuniyet törenlerine Demirci Kaymakamı Adem KAYA, Belediye Başkanı Erkan KARA, eşi Nermin KARA, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana KİBAR, Eğitim Fakültesi Dekanı Fatma ŞAŞMAZ ÖREN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali DAŞMAN, Akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. 
Tribünlerin tamamen dolu olduğu mezuniyet töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında dereceye girenlere ödülleri verildi. 

Öğrencilere ödüllerini Demirci Kaymakamı Adem KAYA, Belediye Başkanı Erkan KARA ve Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve akademisyenler tarafından takdim edildi.

Törende Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ŞAŞMAZ ÖREN ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali DAŞMAN günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediler. 

Törende Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ŞAŞMAZ ÖREN ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali DAŞMAN tarafından Kaymakam Adem KAYA ve Belediye Başkanı Erkan KARA'ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. 

EĞİTİM KURUMLARIMIZA OLAN DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK. 

Demirci Belediye Başkanı Erkan KARA " Demirci Eğitim Fakültemizden ve Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizde 5 gün süren mezuniyet şenliklerini en güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Eğitim kenti Demirci'mize güzellik ve değer katan her bir öğrencimiz bize emanettir. Belediyemiz olarak eğitim kurumlarımıza olan desteğimiz artarak devam edecektir. Eğitim Fakültemizden mezun olan öğretmen adaylarımıza ve Meslek Yüksekokulundan mezun olan kardeşlerimize bundan sonraki yaşamlarında üstün başarılar diliyorum "dedi. 

REKTÖR PROF. DR. RANA KİBAR'DAN FİLİSTİN'E DESTEK AÇIKLAMASI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana KİBAR ise " Kurulduğu günden itibaren tüm hukuk normlarını, insani ve ahlaki değerleri yok sayan İsrail'in Orta Ddoğuda sebep olduğu yıkım ve ızdırap birçok kez insanlık vicdanını derinden yaralamıştır. İsrail saldırılarında 10 Bin'den fazla çocuğun 10 binlerce sivil vatandaşın katledilmesi karşısında vicdan sahibi her insan gibi bizde kahroluyoruz ve onlara ah ediyoruz. Başta Gazze, Rafah, Doğu Türkistan ve Arakan olmak üzere yeryüzünde zulüm gören ve bu vahşetin sona ermesini temenni ediyoruz "dedi. 

ÖĞRENCİLERİMİZE YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLERİM

Rektör Prof. Dr. Rana KİBAR " Değerli aileler evlatlarınıza eğitim süreçlerine büyük destek verdiniz. Sizlerden aldığımız bu emanetleri bilimsel, bilgi ve beceri kazanmış toplumun değerlerine saygılı, duygusal, zihinsel, bedensel, sosyal ve manevi olarak dengeli ve güçlü profesyonel öğretmenler ve sektör uzmanları olarak sizlere teslim ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimize yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Törenin sonunda öğrenciler şarkılar ve marşlar eşliğinde keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

1084

Tüm Haberler