Haberler

DEMİRCİ’DE ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

14 Mayıs 2024 Salı

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Demirci Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Demirci Kent Konseyi işbirliği ile 14 Mayıs 2024 Salı günü Akıncılar Düğün Salonunda bir program düzenlendi.

Programa Demirci Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül, CBÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Fatma Ören Şaşmaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirtilen konuşma Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Arslan tarafından yapıldı. Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Sait Arslan günün önemini belirten konuşma yaptı.

Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri 100. Yıl dans gösterisini sundu. Öğrenci şiirlerinin okunması, dans gösterileri sunuldu. Kostümleriyle, sahnedeki performanslarıyla öğrenciler büyük alkış topladı.

Programın finalinde Demirci Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin 100. Yıl Parla marşıyla gösteri bölümü sona erdi.

İkinci bölümde; programa müzik ve aktiviteler ile devam edildi. Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin palyaço dans gösterileriyle öğrenciler doyasıya eğlendi.

Demirci Halk Eğitim Merkezi tarafından ebru, yüz boyama, ahşap ve takı atölye çalışmaları yapıldı. Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından öğrencilerin eğlenmeleri amacıyla çeşitli etkinliklere yer verildi.

Demirci Belediyesi Kent Konseyi ve Türk Kızılayı Demirci temsilciği tarafından misafirlere ve öğrencilere çeşitli ikramlar dağıtıldıktan sonra program sona erdi.

823

Tüm Haberler