Haberler

BAŞKAN KARA’DAN DÜĞÜN SALONU FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Demirci Belediyesi meclisinin Mayıs ayı olağan toplantısında düğün salonu kiralama fiyatlarında indirim uygulamasına gidildi.

6 Mayıs 2024 tarihinde Belediye Başkanı Erkan Kara başkanlığında meclis toplantı salonunda yapılan Mayıs ayı olağan toplantısında düğün salonu kiralama ücretlerinde yeni bir uygulamaya gidildi.

Belediye bünyesinde bulunan Kültür Sarayı, Akıncılar Düğün Salonu ve Mustafa Orhun Kır Düğün salonunun düğün, sünnet ve diğer etkinlikler için kiralama ücretlerinde indirim uygulanması amacıyla yapılan görüşme belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Alınan karar sezon öncesi düğün ve sünnet yapacak vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

BAŞKAN ERKAN KARA, AMACIMIZ VATANDAŞIMIZA HİZMET. DÜĞÜN SALONLARININ ÜCRETLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANMASINA KARAR VERDİK”

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Yaz mevsimi yaklaşıyor. Bundan dolayı da ilçemizde düğün ve sünnet etkinlikleri hız kazanacak. Düğün ve sünnet yapacak olan vatandaşlarımızı rahatlatmak ve destek olmak amacıyla meclis toplantımızda gündemimize aldığımız salon fiyatlarında indirim uygulamasını görüştü. Belediyemiz bünyesinde bulunan açık ve kapalı düğün salonu fiyatlarında yüzde 50 uygulanmasını meclis kararı ile almış bulunmaktayız. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun “dedi.

1863

Tüm Haberler