Haberler

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ TAMER AKKAL'DAN, BAŞKAN ERKAN KARA'YA ZİYARET

12 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 27. Dönem Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Berk Mersinli, Belediye Başkanı Erkan Kara'yı makamında ziyaret ettiler. 

11 Mayıs 2024 / Cumartesi günü Belediye Başkanı Erkan Kara, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve beraberindeki heyeti ilçe girişinde karşıladılar. 

Belediye Başkanı Erkan Kara, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. 

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 27. Dönem Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Berk Mersinli, Belediye Başkanı Erkan Kara'ya görevinde ve çalışmalarında başarılar dilediler. 

Ziyarette Belediye Başkanı Erkan Kara, Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 27. Dönem Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Berk Mersinli ile Demirci'ye kazandırılması hedeflenen projeler üzerine görüş alışverişinde bulundular. 

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Başkan Kara çiçek takdim ederek başarılar diledi. 

AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Berk Mersinli, Başkan Erkan Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında Manisa'da gerçekleştirdiği mitingin resmini hediye etti. 

Belediye Başkanı Erkan Kara'da, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 27. Dönem Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Berk Mersinli'ye, Demirci Akıncıları kitabını hediye etti.

BAŞKAN KARA " DEMİRCİ'MİZİN BEKLEDİĞİ YATIRIM VE HİZMETLERİ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ "

Belediye Başkanı Erkan Kara ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada " AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 27. Dönem Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti eski İl Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Berk Mersinli ve beraberindeki heyeti misafir etti. Ziyarette ilçemize kazandıracağımız yatırım ve hizmetler üzerine önemli ve verimli bir görüşme oldu. Hedefimiz memleketimizin beklediği yatırımları kazandırmak. Bunun gerek Manisa'da gerekse de Ankara'da Milletvekillerimiz ile çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

521

Tüm Haberler