Haberler

BAŞKAN KARA'DAN, CHP İLÇE TEŞKİLATINA BAYRAM ZİYARETİ

10 Nisan 2024 Çarşamba

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ramazan bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 

10 Nisan Çarşamba Ramazan Bayramının 1. gününde CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Erkan Kara yönetim kurulunun ve partililerin bayramını tebrik etti. 

Başkan Erkan Kara, CHP İlçe Başkan Vekili Emre Kocabaş, CHP Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Demirkol, Halil Temür, CHP Belediye Başkan Adayı Şerif Akmeşe ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. 

ŞEHRİMİZE BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Erkan Kara " Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçemiz CHP İlçe Başkanlığına bayram ziyaretinde bulunduk. Belediyemiz olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile istişare içerisinde memleketimize birlikte hizmet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketimize hizmetleri ve yatırımları kazandırabilmenin gayreti içerisinde olacağız. CHP İlçe Teşkilatına hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum "dedi. 

CHP İlçe Başkan Vekili Emre Kocabaş'ta, Belediye Başkanı Erkan Kara ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti. 

Belediye Başkanı Erkan Kara'nın CHP İlçe teşkilatı ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gül'de eşlik etti. 

768

Tüm Haberler