Haberler

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK'TAN BEYAZIT MAHALLESİNE MÜJDE

25 Mart 2024 Pazartesi

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, doğal gaz sebebiyle sorun yaşanan Beyazıt mahallesinde AKSAGAZ tarafından onarım çalışmalarının başlayacağını müjdeledi. 

Demirci'de 3 merkez mahallede 5 ay önce kullanımına başlanan doğal gaz yatırımında sorun yaşanan Beyazıt mahallesinde sorunun çözülmesi için Belediye Başkanı Selami Selçuk, AKSAGAZ yetkilileri ile yaptığı görüşmeler neticesinde sorun ortadan kalkıyor. 

AKSAGAZ yetkililerinin 26 Mart Salı günü Beyazıt mahallesinde sıkınıtılı olan doğal gaz hatlarının onarımı için çalışmalara başlayacağı belirtildi. 

BEYAZIT MAHALLESİNDE SORUN ORTADAN KALKIYOR, ŞİMDİ SIRADA DR. MEHMET AKARSU MAHALLEMİZ VAR. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mize doğal gazı kazandırmak için büyük emek verdik ve bugün 3 mahallemizde vatandaşımız istifade ediyor. Beyazıt mahallesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu altyapı çalışmalarından kaynaklı yaşanan sıkıntı sebebiyle mahalle doğal gazı alamıyordu. Belediyemiz olarak sorunun çözülmesi için AKSAGAZ ile yaptığımız görüşme neticesinde Beyazıt mahallesinde bu hafta içinde doğal gaz hatlarının problemli olduğu bölgelerde gerekli çalışmalarak yapılarak, sorun çözüme kavuşacak. Bunun akabinde Dr. Mehmet Akarsu mahallesinde de yaşanan doğal gaz sorunu içinde gerekli görüşmeleri sürdürüyoruz" dedi. 

736

Tüm Haberler