Haberler

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

22 Şubat 2024 Perşembe

Türk Sanat Müziği korosu ilk konserini vatandaşların yoğun bir katılımıyla gerçekleştirdi.

Demirci Belediyesi tarafından Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Şef Hayati Cezayirlioğlu yönetiminde kurulan Demirci Türk Sanat Müziği korosu Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda ilk konserinde birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

Demircili vatandaşlar ve üniversite öğrencilerinden oluşan koronun orkestrasında ise İzmir radyosu ses sanatçıları yer alıyor.

Şef Öğr. Gör. Hayati Cezayirlioğlu yönetimindeki koro salonu dolduran kalabalığa Türk sanat müziğinden 23 eser seslendirdiler.

Konserin sonunda Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve ilçe protokolü koro ile beraber Türk bayrakları eşliğinde " Bir Başkadır Benim Memleketim " şarksını söylediler. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediyemiz olarak her zaman sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdik. Koronun kurulmasında ve çalışmalarında büyük emeği olan Eğitim Fakültemiz Öğr. Gör. Hayati Cezayirlioğlu'na ve koro ekibine çok teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Şef Öğr. Gör. Hayati Cezayirlioğlu'na ve korist Ali İhsan Yaman'a plaket takdiminde bulunurken, koro ekibine de teşekkür belgesi takdim edildi. 

Koronun şefi Öğr. Gör. Hayati Cezayirlioğlu'da, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a koroya verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Programda Demirci Kaymakamı Adem Kaya,eşi Halide Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, İlçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

715

Tüm Haberler