Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, MAHMUTLAR MAHALLESİNE ZİYARET

17 Ocak 2024 Çarşamba

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Mahmutlar mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

17 Ocak 2024 / Çarşamba günü Belediye Başkanı Selami Selçuk, Mahmutlar mahallesine giderek belediye tarafından gençlere yönelik yapılan sosyal tesis binasında incelemelerde bulundu.

Belediye tarafından Mahmutlar mahallesine gençler için yapılan 100 metrekare büyüklüğündeki sosyal tesis binasının hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Selami Selçuk, belediyemiz olarak her daim gençlerimizin yanında olduk. Onların taleplerine her zaman duyarlı olduk. Her bir kırsal mahallemize eser kazandırmaya gayret ederken, mahallelerimizin yıllanmış sorunlarını da çözüme kavuşturduk. Mahmutlar Mahallesi gençlik sosyal tesis binasının hayırlı olmsını temenni ediyorum "dedi. 

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Selçuk daha sonra geçtiğimiz günlerde by pass olan AK Parti Mahmutlar mahallesi eski temsilcisi Ahmet Çelik'i de evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

Mahalle kahvehanesini de ziyaret eden Başkan Selami Selçuk, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip, taleplerini dinledi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un, Mahmutlar mahallesi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Belediye Meclis Üyesi Akif Altunbaşak, AK Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri Hakkı Argun, Selami Kemer, Mahmutlar eski Belediye Başkanı Cahit Çıracı ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özcan'da eşlik etti. 

1137

Tüm Haberler