Haberler

BAŞKAN SELÇUK, DEMİRCİ'YE GURUR YAŞATAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

15 Ocak 2024 Pazartesi

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Muğla'da düzenlenen Bilek Güreşi Bölge Şampiyonasında Demirci’ye gurur yaşatan öğrencileri misafir ederek ödüllendirdi.

Muğla'da düzenlenen Bilek Güreşe Bölge Şampiyonasında Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencisi Burcu Karakaya sol kol 70 kg Bölge Şampiyonu olurken,  10. Sınıf Sağlık Hizmetleri öğrencisi Ayşe Önal sağ kol 45 kg Bölge 2.si  oldu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Belediyemiz olarak her daim desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyorum “dedi.

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 9 Şubat 2024 / Cuma günü Konya’da yapılacak olan şampiyonaya katılacaklar.

Öğrencileri bilek güreşi şampiyonasına Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Narfidan’ın koordinasyonunda hazırlanıyorlar.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, Okul Müdürü Nurdan Çetinkaya, Okul Müdür Yardımcısı Muratn Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Narfidan'da yer aldı. 

738

Tüm Haberler