Haberler

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

30 Ekim 2023 Pazartesi

Demirci Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu yeniden çalışmalarına başlıyor. 

Demirci Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ramazan ayında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Koro Şefi Hayati Cezayirlioğlu yönetimindeki Türk Tasavvuf Musiki korosu sunumlarını gerçekleştirmişti. 

Şimdi de Demirci'nin bir korosunun oluşması amacıyla yine Öğrt. Görevlisi - Koro Şefi Hayati Cezayirlioğlu yönetiminde Demirci Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu kurulacak. 

ÇALIŞMALAR HAFTADA 2 GÜN

Demirci Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu Öğretim Görevlisi - Koro Şefi Hayati Cezayirlioğlu yönetiminde 6 Kasım Pazartesi günü saat: 20.00'da Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda yapılacak. 

Koroya katılmak isteyen vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve öğrencilerimizin haftanın 2 günü Pazartesi ve Çarşamba akşamları Gençlik Merkezi konferans salonuna gidebilirler. 

Demirci Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu Öğretim Görevlisi - Koro Şefi Hayati Cezayirlioğlu yönetimindeki yapacağı çalışmalarının ardından Demircililer bir konser verecek. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada" Belediyemiz olarak Öğretim Görevlisi - Koro Şefimiz Hayati Cezayirlioğlu koordinasyonunda kurulacak olan Türk Sanat Müziği korosuna katılmak isteyen hemşerilerimi davet ediyorum. Koro Şefimiz Hayati Cezayirlioğlu'na çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

728

Tüm Haberler