Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, DEMİRCİ'YE DEV YATIRIM MÜJDESİ

31 Temmuz 2023 Pazartesi

Demirci’nin geleceğine hizmet verecek yatırımlar yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk Dr. Mehmet Akarsu mahallesinde büyük yatırımında startını verdi.

1998 yılında Dr. Mehmet Akarsu Mahallesine yapılan spor kompleksi çim sahası sil baştan yenilenirken, bünyesinde birçok yeni spor yatırımları da yapılacak.

Demirci Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırıma Gençlik ve Spor Bakanlığı da destek veriyor.

Yeni spor kompleksi bünyesinde 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman ve spor salonu ve atletizim koşu pisti gibi daha birçok spor yatırımları olacak.

24 Bin 535 metrekare açık alanı, Bin 167 metrekare kapalı alanın yer alacağı yeni spor kompleksi yatırımının ihalesi 17 Ağustos 2023 Perşembe günü saat: 11.00'da Demirci Belediyesi meclis salonunda yapılacak.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada “ Güzel ilçemizin Dr. Mehmet Akarsu mahallemize yapacağımız spor kompleksini uzun çalışmalar neticesinde ihaleye çıkardık. İhalesini yaparak yetkin bir firmaya işi devrettikten sonra yatırımın yapımına başlayacağız. Spor kompleksini gençlerimizin ve vatandaşımızın hizmetine sunmak. Bunun içerisinde basketbol, futbol, voleybol, tenis sahaları, atletizm koşu sahası, yürüyüş yolları, soyunma odaları, antrenman sahaları ile spor alanında geniş bir yelpazesi ile büyük bir yatırım olacak. Bu tesiste kafeteryada yer alacak. İlçemizin yeşil alan ihtiyacına katkı sunacak ve spor yapmak isteyen gençlerimizin ve vatandaşlarımızın her türlü talebine cevap verecek bir yatırım olacak. Hükümetimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Milli Piyango İdaresine destekleri için çok teşekkür ediyorum. Her isteğimizi yerine getirdiler. Hedefimiz kısa sürede bu yatırımı tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunmak “dedi.

845

Tüm Haberler