Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN PROJE OKULU MÜJDESİ

25 Mayıs 2023 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ocak ayından bu yana verdiği okul müjdelerine bir yenisini daha ekledi. 

Başkan Selçuk, 24 Mayıs Çarşamba günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje Okulu kapsamına alındığını açıkladı. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Eğitim Kenti Demirci'mizde Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz artık Proje Okulu olarak hizmet verecek. İlçemize ve Eğitim camiamıza hayırlı olsun. Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje okulunun çalışmalarında bizlerle birlikte emek veren Kaymakamımız Adem Kaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Kocabaş'a ve Milli Eğitim personeline çok teşekkür ediyorum. Demirci'miz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz"dedi. 

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okulunda Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Mekan Teknolojisi, Makine Teknolojileri, Adalet ve Muhasebe ve Finansman bölümleri yer alıyor. 

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okulu 2023 - 2024 eğitim öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alacak.

750

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ