Haberler

BAŞKAN SELÇUK, DEMİRCİ BİLİM SANAT MERKEZİ HAYIRLI OLSUN

16 Mayıs 2023 Salı

Eğitim Kenti Demirci'de son aylarda çok sayıda yeni eğitim kurumu hizmete girerken, Milli Eğitim Bakanlığın tarafından bir okulun daha hizmete açılması için onay geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Demirci'ye Bilim Sanat Merkezi açılması için onay verildi. 

Demirci Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin olduğu okul binasında faaliyet gösterecek olan Demirci Bilim Sanat Merkezinden Demirci'nin yanı sıra komşu ilçelerde hizmet alacak. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " 2023 yılı başından bu yana Demirci Özel Eğitim Uygulma okulu ve Özel Eğitim Anaokulu açılmasını sağlamıştık. Yine bu kapsamdan Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız görüşme ve çalışmalar neticesinde İlçemize Bilim Sanat Merkezini de kazandırdık. Yine öte yandan üniversite sınavlarının ilçemizde yapılmasını sağladık. Bizlerle birlikte emek veren Kaymakamımız Adem Kaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Kocabaş'a ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum. Demirci Bilim Sanat Merkezinde özel yetenekli öğrencilerimizin temel eğitimlerinin yanında yetenekleri doğrultusunda eğitim alacağı bir kurumdur. Memleketimize hayırlı olsun "dedi. 

1144

Tüm Haberler