Haberler

BAŞKAN SELAMİ SELÇUK, 23 NİSAN KUTLU OLSUN

23 Nisan 2023 Pazar

Belediye Başkanı Selami Selçuk, TBMM'nin kuruluşunun 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli Mücadele'nin ve Gazi Meclis'in 103. yılı dolayısıyla yaşadıkları gurur ve coşkuyu dile getiren Başkan Selami Selçuk, 23 Nisan'ın, bin yıllık kadim geleneği atiye taşıyan Milli Mücadele'nin dönüm noktası olduğunu belirtti.

Milletin, zor bir süreçte bağımsızlık adına önemli bir irade ortaya koyduğunu kaydeden Başkan Selçuk" İstiklal mücadelesiyle yakılan meşalenin, Anadolu'ya hakim olan bağımsızlık iradesiyle taçlandı. Milli iradenin tecelligahı gazi Meclis, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için daima görevinin başındadır. Tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve kuruluşundan bu yana gazi Meclisimizde hizmet eden herkesi saygıyla ve minnetle yad ediyorum" dedi.

495

Tüm Haberler