Haberler

DEMİRCİ’YE BEKLENEN GÜZELLİK GELDİ.

27 Ocak 2023 Cuma

Demirci'de kar yağışı kartpostallık görüntüler oluştururken, ekiplerde ulaşımda aksama olmaması için kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Demirci İlçe merkezinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur yerini kar yağışı bırakırken, kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü.

Demirci – Simav karayolu 1470 rakımlı Akçakertik mevki, Demirci – Sındırgı karayolu Türkmen tepe mevki, Sarıçayır ve Hışır mevkiilerinde kar yağışı ile kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı.

İlçe merkezinde etkili olan kar yağışı sebebiyle kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Kar yağışı ile birlikte çocuklar arkadaşları ile kar yağışını tadını kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak çıkardılar.

Demirci Belediyesi ilçe merkezinde kar yağışı ile birlikte 2 greyder ve 2 tuzlama aracı ile anayollarda kar temizleme çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de kırsal mahalle yollarında ulaşımda aksama olmaması için kar temizleme çalışması yapıyor.

Demirci – Simav ve Selendi karayollarında da karayolları ekiplerince aralıksız kar temizleme çalışması yapılıyor.

Kar yağışı ile birlikte Sarıçayı Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç kampı ve ilçe merkezinde de kartpostallık görüntüler oluştu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Kar yağışının aralıklarla devam ettiğini. Belediye ekiplerinin gece de ulaşım aksamalar yaşanmaması için buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapacağını söyledi.

Demirci'den kar görüntülerini izlemek için tıklayınız : https://youtu.be/WhEbbqDkGLU

1687

Tüm Haberler