Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, DEMİRCİ'YE BİR MÜJDE DAHA

24 Ocak 2023 Salı

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçeye yeni bir eğitim kurumunun açılacağını müjdeledi.

Başkan Selami Selçuk'un ocak ayı başında Ankara'ya yaptığı ziyaretin ardından peş peşe yeni müjdeler açıklanmaya başladı.

ÖSYM sınav koordinasyon merkezi müjdesinin ardından Başkan Selami Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığınca Demirci'ye Özel Eğitim Anaokulu açılacağını duyurdu.

4 Ocak 2023 tarihinde Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Cemal Özdemir'i, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ile birlikte ziyaret ederek, Demirci için hazırlanan talep dosyasını teslim etmişti. 

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 18 Ocak 2023 tarihli onay yazısı ile Demirci'ye Özel Eğitim Anaokulu açılmasına karar verildi. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Memleketimiz için çalışmaya, yeni yatırımlar kazandırmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Özel Eğitim Uygulama okulunu müjdeledik. ÖSYM Başkanlığı tarafından ilçemize sınav koordinasyon merkezi kurulacak. Ayrıca ilçemize özel eğitim anaokulu kurulması Milli Eğitim Bakanlığınca onaylandı. Eğitim kenti Demirci'mize yakışan işler başarıyoruz. Özel Eğitim Anaokulu projesinde de emek sarfeden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Kocabaş'a ve personeline çok teşekkür ediyorum "dedi. 

1928

Tüm Haberler