Haberler

BAŞKAN SELÇUK, MEMLEKETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ...

6 Ocak 2023 Cuma

Eğitim Kenti Demirci’ye, Başkan Selami Selçuk’tan yeni bir eğitim kurumu müjdesi geldi.

Başkan Selçuk geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde yaptığı ziyaretlerde, ilçeye yeni bir eğitim kurumunun açılması amacıyla görüşmeler gerçekleştirmişti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ziyaretleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ile birlikte Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Cemal Özdemir ve Eğitim Politikaları Daire Başkanı Fikret Yılmaz ile görüştü.

Görüşmede ilçeye özel eğitim uygulama okulu açılması için hazırlanan dosya teslim edildi.

Yapılan görüşmelerin ardından Milli Eğitim Bakanlığınca 5 Ocak 2023 tarihli onay yazısı ile Demirci’ye Özel Eğitim Uygulama Okulu hizmete açılmasına karar verildi.  

Kız Meslek Lisesi eski binasında açılacak olan Demirci Özel Eğitim Uygulama Okulu, 1. kademe ,2. kademe ve 3. kademe olarak hizmet verecek.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada “ İlçemizin yeni eğitim kurumları kazanması için gece gündüz demeden memleketimiz için çalışıyoruz. Uzun zamandır açılması için çalışma yaptığımız Özel Eğitim Uygulama okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı. Memleketimize hayırlı olsun “dedi.

731

Tüm Haberler