Haberler

BAŞKAN SELÇUK, MANİSA TV GÜNDEM ÖZEL PROGRAMINDA YATIRIMLARI ANLATTI

3 Ekim 2022 Pazartesi

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Tv Gündem Özel canlı yayınında Demirci’de devam eden yatırımlar ve yeni yatırım projeleri üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

2 Ekim Pazar akşamı Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yörük odasından gerçekleşen Manisa Tv canlı yayınında Başkan Selçuk, sunucu ve moderatör Özgür Hancıoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Yaklaşık 2 saat süren canlı yayında Başkan Selami Selçuk, Demirci Doğal gaz yatırımından, güneş enerji santraline, 2. Etap TOKİ, Kent Merkezi, Kongre Merkezi ve kırsal mahallelere yapılan ve yeni yapılacak çok amaçlı salon yatırımlarını anlattı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yaptığı altyapı, üst yapı, asfalt ve su deposu yenileme çalışmalarını anlattı.

Başkan Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kırsal mahallelerin tamamına parke taşı gönderileceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhur İttifakı olarak dur durak bilmeden ilçemize hizmet etmeye, yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

02 Ekim Pazar akşamı MANİSA TV'de yayınlanan Gündem Özel programını izlemek için bağlantı adresine tıklayınız ; https://www.youtube.com/watch?v=tILa2O3xvIo&t=5414s

751

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ