Haberler

FAKÜLTEMİZDE MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ ÖZEL YETENEK SINAVLARI BAŞLADI

23 Ağustos 2022 Salı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Öğretmenliği programına bu yıl ilk kez özel yetenek sınavıyla öğrenci alımı gerçekleştiriliyor.

Online kayıt sistemiyle kayıt yaptıran öğrenciler 2 aşamalı sınavlar için ilçemize gelmeye başladılar.

Demirci  Eğitim Fakültemiz yönetimi de gelecek olan öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için Kredi ve yurtlar kurumu ile işbirliğine halinde konaklamaları da sağlanıyor.

Müzik öğretmenliği özel yetenek sınavı iki aşamalı olarak yapılırken sınavın ilki bugün gerçekleştirildi.

İkinci aşama sınavları ise 24 Ağustos Çarşamba ve 25 Ağustos Perşembe günlerinde Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit Kültür merkezinde yapılmaya devam edilecek.

Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Çetin, Eğitim fakültemizde görev aldığımız günden bu yana Rektör hocamız Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın destekleriyle fakültemizin eğitim öğretim anlamında gelişmesine katkıda bulunduklarını müzik bölümünün de bu çalışmaların bir sonucu olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Çetin, Müzik bölümü bizim için çok önemli uzun uğraşlar sonucunda açıldı, bölümün açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni bölüm  çalışmalarımız devam etmekte fakültemizi geliştirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

797

Tüm Haberler