Haberler

DEMİRCİ AKINCILARI ÖZEL KOŞUSU GERÇEKLEŞTİ

14 Ağustos 2022 Pazar

Demirci Akıncıları özel koşusu İzmir'de gerçekleşti. 

14 Ağustos 2022 Pazar günü İzmir / Şirinyer hipodromunda düzenlenen koşuda 8. koşu olarak Demirci Akıncıları isminin verildiği koşu düzenlendi. 

Demirci Akıncıları Koşusu Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Yüksek Komiserler Kurulu tarafından 2022 programına alınarak organize edildi. 

Demirci Akıncıları koşusunu Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi - Demirci eski Kaymakamı Mutlu Akyol, İzmir - Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Demirci Akıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Kıncı, Parti Pehlivanın Torunları Prof. Dr. Vedat Pazarlıoğlu, Mehmet Baskak, İzmir'de ikamet eden Demircili Hemşerilerimiz de tribünlerden izledi. 

8. koşu olarak düzenlenen Demirci Akıncıları özel koşusuna 5 jokey atları ile katıldı. 

1800 metrelik koşuda Güllür Gülerce'nin sahibi olduğu 3 numaralı Ayurmamat isimli at ve Jokey Mertcan Çelik, Demirci Akıncıları koşusunun 1'incisi oldu. 

Koşunun ardından Şirinyer Hipodromu şeref tribününde ödül töreni düzenlendi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kristal Şilti yarışı kazanan atın sahibi adına Serkan Erdem'e hediye etti. 

Parti Pehlivan'ın torunu Prof. Dr. Vedat Pazarlıoğlu ise yarışı kazanan atın antrenörlerine vekaleten Ümit Bulut'a kristal şilt hediye etti.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi - Demirci eski Kaymakamı Mutlu Akyol'da, yarışı kazanan atın jokeyi Mertcan Çelik'a şilt hediye etti.

Demirci Akıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Kıncı'da, İzmir - Şirinyer Hipodrom Müdürü Cen İşkaraya, Demirci Akıncıları logolu minyatür halı hediye etti. 

TAY TV'den canlı yayınlanan Demirci Akıncıları koşusu öncesinde Demirci Akıncıları klibi ve Demirci Akıncılarının da tanıtımı yapıldı. 

DEMİRCİ AKINCILARI KOŞUSU HER YIL DÜZENLENECEK

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Yüksek Komiserler Kurulunca bu yılda Demirci Akıncıları özel koşusu düzenlendi. Demirci Akıncılarının tanıtılması amacıyla önemli ve güzel bir çalışma yapıldı. Demirci Akıncıları özel koşusunun düzenlenmesinde destek ve emeğini esirgemeyen Demircili hemşerimiz İzmir At Yarışları Komiserler Kurulu Başkanı Ali Erkul'a çok teşekkür ediyorum. Tarım ve Orman Bakanlığına Yüksek Komiserler Kuruluna teşekkür ediyorum. Ayrıca Demirci Akıncıları koşusunun Tarım ve Orman Bakanlığına Yüksek Komiserliğince de her yıl düzenleneceği belirtildi" dedi. 

Demirci Akıncıları koşusunu izlemek için bağlantı linkine tıklayınız ; https://www.youtube.com/watch?v=6Fk1-kbPYbg

Demirci Akıncıları koşusu ödül törenini izlemek için bağlantı linkine tıklayınız ; https://www.youtube.com/watch?v=tDHGJmnIUdU

879

Tüm Haberler