Haberler

DEMİRCİ'DE KIRSALDA HALI SAHA GECE MAÇLARI

2 Ağustos 2022 Salı

Demirci'de  kırsal mahallelere yapılan tam donanımlı halı sahalarda güneş enerji sistemi ile yapılan ışıklandırma ile gençler gece maçı ve spor yapabiliyor. 

Demirci'de belediye tarafından ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere tam donanımlı halı sahalar yapıyor. 

Belediye tarafından halı sahalarda güneş enerji panelleri ile ışıklandırma yapılarak gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri sağlanıyor. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Tekeler mahallesinde gençlerle gece maçında buluştu. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve belediye personelinden oluşan takım ile Tekeler mahallesi gençleri halı saha da maç yaptılar. 

Gece maçına vatandaşların ve kadınların ilgisi de oldukça yoğun olurken, Başkan Selçuk maç sonrası vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Bizim yaş grubumuzdaki insanlar için rüyamızda görsek inanmayacağımız bir durum. Milli takım çamur sahalarda maç yapıyordu. Ülkemiz geliştikçe bu imkanlardan herkes istifade ediyor. Belediyemiz ve hükümetimizin desteği ile ilçe merkezimizin yanı sıra kırsal mahallelerimize de halı sahalar yapıyoruz. Amacımız kırsal mahallelerimizde gençlerimizin spor yapabilmelerini sağlıyoruz. Bu yatırımları ülkemizdeki istikrar ile yapıyoruz. Tekeler mahallemiz gibi 10 kırsal mahalleye hükümetimizin desteği ile halı sahalar yaptık. Yenilerini de yapmaya devam edeceğiz "dedi. 

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz " Yapılan hizmetler çok güzel. Biz gençliğimizde toprak sahalarda futbol oynardık. Şu anki imkanlar gayet güzel. Demirci'de daha önce para vererek halı sahaya gidiyorduk. Devletimizin hizmeti ve imkanları ile köylere kadar getirildi. O yüzden yapılan hizmetlere sahip çıkalım"dedi. 

Tekeler mahalle muhtarı Abdurrahman Ünlü " Şehirde ne varsa, köyde de o olacak " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözü ile gerçekten şehirde vardı halı sahalar şimdi köylerimizde de var. Ben Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum. Gençlerimiz de mutlu bir şekilde her akşam keyifle spor yapabiliyorlar" dedi.

Tekeler mahallesi gençlerinden Enes Çetintaş ise " İlçede olduğun gibi köyümüze halı saha yapıldı.Yapılan ışıklandırma ile artık akşamları da istediğimiz zaman maç yapabiliyoruz. Başkanımıza ve Belediyemize teşekkür ediyoruz "dedi. 

Maç sonrası Başkan Selçuk, gençlerle ve vatandaşlarla asırlık çınarın altında sohbet edere taleplerini dinledi. 

981

Tüm Haberler