Haberler

HIDIRILLEZ ŞENLİĞİNE MUHTEŞEM KATILIM. ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

7 Mayıs 2022 Cumartesi

Demirci'de baharın müjdecisi hıdırellez farklı Demirci'de yarışmalar ve farklı etkinliklerle kutlanırken, çocuklara da belediye tarafından uçurtma dağıtıldı.

Demirci Belediyesi tarafından Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında düzenlenen hıdrellez ve uçurtma şenliğine Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hıdrellez etkinliğinde Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Daha sonra çocuklar ve gençlerin katılımı ile halat çekme, yumurta taşıma, sandalye kapmaca ve çuval yarışları düzenlendi. Yarışlarda birincilere belediye tarafından kol saati ve çocuklara da oyuncaklar dağıtıldı. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Baharın müjdecisi hıdrellez Demirci'de farklı etkinliklerle kutluyor. Bizim çocukluğumuzda yapılan çuval yarışı, yumurta ve çeşitli oyunları günümüzde de yaşatmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın cep telefonu ve bilgisayardan uzak bir gün yaşamalarını istedik. Etkinliğimizin sonunda çocuklarımıza uçurtma dağıttık" dedi.

Müzik yayını eşliğinde çocuklar uçurtmalarını aileleri ile birlikte uçurdular.

1234

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ