Haberler

DEMİRCİ'DE ÇOCUKLAR EĞLENCE PROGRAMLARI İLE DOYASIYA EĞLENİYOR.

24 Nisan 2022 Pazar

Demirci'de ramazan ayı dolayısı ile çocuklar ve aileler için ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde ramazan eğlence programları düzenleniyor. 

Demirci Belediyesi tarafından organize edilen ramazan eğlence programları kapsamında ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çocuklar için gösteriler düzenleniyor. 

İlçeye bağlı Mahmutlar, Durhasan, Kılavuzlar, İcikler ve Esenyurt Mahallelerinde düzenlenen eğlence programlarında Meddah rolünde tiyatro ve sinema sanatçısı Tevfik İnceoğlu sahne alıyor. 

Programlarda ise Hacivat - Karagöz, Orta Oyunu, Sihirbaz, Cüce Şov ve Aşuk ile Maşuk gibi gösteriler yapılıyor. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile de belediye hizmet binası önünde düzenlenen program yoğun bir katılımla gerçekleşirken, çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk meydanı dolduran çocuklara bayrak, ayyıldızlı balon ve çeşitli ikramlar hediye etti. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ramazan ayı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında çocuklarımıza yönelik faaliyetler düzenliyoruz. Eski ramazan geleneklerimizi yaşatmaya gayret ederken, 23 Nisan haftasın da geleceğimiz olan çocuklarımız güzel programlar düzenledik ve gelecek yıllarda da düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

" ŞEHİRDE NE VARSA KÖYLERDE DE O OLACAK "

Başkan Selçuk " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehir'de Ne Varsa Köylerde de O Olacak " sözünden hareketle ilçe merkezimizin yanı sıra kırsal mahallelerimizde de yaklaşık 1 hafta süren ramazan ve 23 Nisan haftası eğlence programları ile çocuklarımız eğlence dolu güzel bir gün yaşamaları için çalışıyoruz " dedi. 

836

Tüm Haberler