Haberler

ANKARA DEMİRCİLİLER DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM GÖREVİNE BAŞLADI

14 Nisan 2022 Perşembe

Ankara'da kurulan Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği yeni başkanını ve yönetimini belirledi.

2009 yılından bu yana Ankara’da faaliyetlerine devam eden Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunda seçilen yeni başkan ve yönetim görevine başladı.

13 Haziran 2020 tarihinde Ali Yılmaz'ın veAfatının ardından 22. Dönem Manisa Milletvekili Demirci Hemşerimiz Hakan Taşçı dernek başkanlığına seçilmişti.

6 Nisan 2022 tarihinde Ankara'da yapılan Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği yeni başkanlığına Demircili Hemşerimiz Ramazan Sarıca seçilirken yönetiminde de şu isimler yer aldı.

Dernek Başkan Yardımcısı :Hasan Ali Demirkan

Genel Sekreter: Mehmet Erdem

Muhasip: Tarık Özel

Yönetim kurulu üyesi :Hakan Taşçı olarak belirlendi.

Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Sarıca " Merhum Dernek Başkanımız Ali Rıza Yılmaz'dan aldığımız emaneti Manisa'mızın 22. Dönem Milletvekili Hakan Taşçı Abimiz bugünlere getirdi. Yine birlikte el ele derneğimizin çalışmalarını sürdüreceğiz. Dernek Başkanlığına bizi layık gören dernek üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

YENİ DERNEK YÖNETİMİNE BAŞARILAR

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Ankara'da hemşerilerimizin kurduğu Demirci Kültür Sanat ve Dayanışma Derneğimiz güzel çalışmalara imza atıyor. 2020 Haziran ayında Dernek Başkanı hemşerimiz Ali Rıza Yılmaz'ı kaybettik. Ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum. Dernek Başkanlığını bugüne kadar sürdüren 22. dönem Manisa Milletvekilimiz Hemşerimiz Hakan Taşçı'ya teşekkür ediyorum. Dernek Başkanlığına seçilen hemşerimiz Ramazan Sarıca'yı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum. Derneğimiz Ankara'da her alanda ilçemize katkı sunacak çalışmalara destek vereceklerine olan inancım tamdır. Belediyemiz olarak birlikte güzel çalışmalara imza atacağız " dedi.

1761

Tüm Haberler