Haberler

DEMİRCİ OSB İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

1 Nisan 2022 Cuma

Demirci’nin ihracat potansiyelini planlı sanayi üretimiyle artırmak amacıyla başlatılan “Organize Sanayi Bölgesi” çalışmaları sürüyor.

Demirci TSO Heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Plan ve Program Daire Başkanı Orhan KILINÇ ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

OSB çalışmaları ve güncel durumu hakkında bilgi aktarılan toplantıda, en geç 2023 yılı başında OSB’nin temel atımına başlanabileceği yönünde istişarede bulunuldu.

Ziyarete, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KELEM, Başkan Yardımcısı Ali ÖZKUYUMCU, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fatih DİLŞEKER ve OSB Komitesi Üyesi-Meclis Üyesi Alican DEDE katıldı.

Heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Burak HARMANCI ile de görüşme gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Selami SELÇUK yaptığı açıklamada " Demirci Organize Sanayi bölgesi çalışmaları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ekibimiz Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Demirci'mize ticaret ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi bölgesi çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve Yönetim Kuruluna özverili çalışmalarından teşekkür ediyorum" dedi.

2014

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ