Haberler

BAŞKAN SELÇUK, ÇOK AMAÇLI SALON YATIRIMLARI SÜRECEK

14 Mart 2022 Pazartesi

Demirci'ye bağlı Gümele mahallesine yapılan çok amaçlı salon açılışı yapılarak hizmete sunuldu.

Demirci Belediyesince ilçeye bağlı kırsal mahallelere ihtiyaç ve talep doğrultusunda çok amaçlı salonlar yapılırken, gümele mahallesine de 2 katlı 440 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon yapıldı.

Çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, yemek salonu, düğün salonu, gelin odası, muhtar odası ve bay-bayan lavabolar yer alıyor.

Gümele mahallesinde yapılan açılış törenine Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, Köprübaşı AK Parti İlçe Başkanı İsa Taşer, Belediye Meclis Üyeleri,AK Parti eski İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Selçuk, vatandaşları tek tek selamladı.

Gümele Mahalle Muhtarı Yunus Yılmaz törenin açılış konuşmasında " Belediye işi gönül işi diyerek her daim Demirci'ye hizmet eden sayın Selami Selçuk başkanıma mahallem adına teşekkür ediyorum. Yıllar boyu mahalleme ve çevre mahallelerimize hizmet verecek bir yatırım kazandık" dedi.

BUGÜNE KADAR 17 ÇOK AMAÇLI SALON YAPTIK.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Başarılıysak belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızın destekleri ile yapıyoruz. Gümele halkının, Demircinin ve tüm ülkemizin güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz. Biz bu noktada talimatı da reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldık. Şehirde Ne Varsa, Köylerde de O Olacak " sözünden hareketle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah buralarda birçok düğün, sünnet ve cemiyetler yapılır. Hizmet sadece düğün salonu ile değil, yol, arazi yolu yapımı, göletler, gibi yatırımları da kazandırmak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz " dedi.

Konuşmaların ardından Gümele Mahalle Muhtarı Yunus Yılmaz, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür plaketi takdim etti.

Gümele mahallesi sakinleri de mahallelerine yapılan hizmetten memnun olduklarını ifade ederlerken, Başkan Selami Selçuk'a da teşekkür ettiler.

Daha sonra çok amaçlı salonun açılış kurdelesi kesilerek, katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

777

Tüm Haberler