Haberler

ÖĞRENCİLERE İLİM YAYMA CEMİYETİNDE EĞİTİM KAMPI

28 Ocak 2022 Cuma

Demirci'de  İlçe Müftülüğünce ilçedeki ortaöğretim öğrencilerine yönelik kamp programları düzenlemeye devam ediyor.

İlçe Müftülüğünce " Gençliğe Değer " projesi kapsamında İlim Yayma Cemiyeti Demirci Şubesinde Demirci'nin kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Gençliğe Değer Ara Dönem eğitim kampı düzenlendi.

Demirci İlim Yayma Cemiyeti yurdunda düzenlenen eğitim kampına 31 ortaöğretim öğrencisi katıldı.

5 gün süren kampta öğrenciler kitap okuma, ders ve soru çözmenin yanı sıra müftülük ve diyanet vakfı personellerince koordinesinde çeşitli sosyal çalışmalar, bilgi yarışmaları, şiir okuma ve müzik dinletisi gibi programlar gerçekleştirdiler.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök'te, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Temel Kacır, İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam ve İlim Yayma Cemiyeti Demirci Şube Başkanı Yahya Çelik ile birlikte Kaymakam İbrahim Akıncı eğitim kampını ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Mustafa Soykök, öğrencilerle sohbet etti, kamp yaptıkları çalışmalar ile ilgili öğrencilerin taleplerini dinledi.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, eğitim kampı ziyaretinin ardından cuma namazı dolayısı ile merkez Alaca camiinde cuma vaazı verdi.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Cuma namazının ardından Belediye Başkanı Selami Selçuk ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam yaptığı açıklamada" Öğrencilerimizin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla İlçe Müftülüğü’müzce kamp programı düzenledik. Kampımız Demirci’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl anısına ithafen yapılmaktadır. Kız öğrencilerimize yönelikte eğitim kampı çalışmalarımızı sürdürüyoruz " dedi.

1355

Tüm Haberler