Haberler

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ZORU BAŞARDI

24 Ocak 2022 Pazartesi

Fark yaratan proje ve çalışmalara imza atan Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, uzun zamandır açılması için üzerinde çalışılan " Özel Eğitim Uygulamaları " kursunu hizmete açtı.

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılması zor olan ilçede özel öğrencilere ve özel çocuklara eğitim verilebilmesi için üniversite mezunları ve öğretmenlere yönelik özel eğitim uygulamaları kursuna başlandı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda Özel Eğitim Formatörü Kamil Serdar Aktürk tarafından 80 saat olarak verilecek olan kursa 45 kursiyer katılıyor.

Kursa katılarak başarı ile tamamlayanlar özel eğitim okullarında, hayat boyu öğrenme merkezlerinde, hastane sınıflarında ve evde eğitim hizmetleri kapsamında görev alabilecekler.

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya'da, ilgi göstererek kursa katılanlara teşekkür etti.

Çetinkaya, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak hedeflerinin eğitim almak isteyen her bir bireye ulaşmak olduğunu söyleyerek, kurum çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

İsmail Çetinkaya" Halk Eğitimi Merkezinde binlerce kursumuz var. Halk Eğitimi Merkezimiz de sanattan, spora, müziğe ve tarıma kadar her alanda eğitim almak isteyenler kurslar açıyoruz. Özel eğitim uygulamaları kursunu açmak hedefindeydik. Bu noktada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Kocabaş destekleri ile açtık. Amacımız özel çocuklarımızın her türlü kurs faaliyetinden yararlanması, onları hayata kazandırmak, yüzlerinde öğrenmenin mutluluğunu görmektir "dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya " Sportif faaliyetlerde de ilçemizde güzel çalışmalar yapılıyor. Demirci'mizin en büyük şansı sporu seven, spor yapan ve spora teşvik eden bir Kaymakamımız var. Kaymakamımız Adem Kaya destekleri ile ilçemizde spor anlamında güzel çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, spor organizasyonları başta olmak üzere her türlü faaliyete tam destek veriyor. Kurumumuz olarak ta ilçemiz için yapılan her çalışmada yer yer almaya gayret ediyoruz. Bu noktada hedefimiz özel çocuklarımıza da yönelik yüzme kursu başta olmak üzere diğer spor branşlarında da eğitim vermek " dedi.

1814

Tüm Haberler