Haberler

DEMİRCİ'DE KAR VE SOĞUK ETKİLİ OLUYOR. GECEYE DİKKAT

19 Ocak 2022 Çarşamba

Demirci'de kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okullar 1 gün tatil edilirken, belediye ekipleri de karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Demirci'de sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışına karşı Demirci Belediyesi ekipleri 4 tuzlama aracı ve 3 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler iş makineleri yollardaki karları temizlerken, bir yandan buz tutmaması için tuzlama çalışması yapıyor.  Zaman zaman yaşanan fırtına ile ekipler çalışmalarda zorlanıyor.

İlçede kar kalınlığı 15 santimetreyi aşarken, yüksek kesimlerde kar kalınlığı  40 santimetreye ulaştı.

Demirci Kaymakamlığı da kar yağışının ilçe genelinde etkisini göstermesi ve buzlanma tehlikesi sebebiyle okulların 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

Diğer yandan 1470 rakımlı Akçakertik mevkinde Demirci ve Simav karayolları ekipleri gece boyu karla mücadeleyi sürdürdü.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, ekiplerin karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Yetkililer Demirci - Simav istikametine gidecek sürücülerin dikkatli olmalarını belirtti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk" İlçemiz genelinde 2 gündüz kar yağışı etkili oluyor. Ekiplerimiz 7/24 görevinin başında. İlçe merkezinde yollarımız trafiğe açık. Buzlanmaya karşı gece boyu ekiplerimiz görevinin başında olacak"  dedi.

1175

Tüm Haberler