Haberler

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ İSMAİL BİLEN'DEN DEMİRCİ'YE ZİYARET

29 Aralık 2021 Çarşamba

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Demirci'ye geldi.

Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilk ziyaretini Demirci Belediyesine yaparak Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri yer aldı.

 Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ziyarette ilçede devam eden yatırımlar ve yeni yapılacak yatırımlar ile ilgili Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve beraberindeki heyetle görüştü.

Başkan Selami Selçuk, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'e ilçeyi ziyareti anısına " Bismillahirrahmanirrahim " yazılı ahşap tablo hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından Milletvekili Bilen, Başkan Selami Selçuk ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ile birlikte esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden Hacı Mehmet Duman'ın oğulları Orhan ve Gürhan Dumanı ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Demirci Belediyesi tarafından İsmail Özdağlar Sanayi Sitesine yapılan Galericiler Sitesi inşaatına da giderek inceleme yaptı, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan bilgi aldı.

Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Demirci Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Aksu ve Sanayi esnafınla da selamlaştı.

Galericiler sitesi inşaatının ardından Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ile birlikte Kılavuzlar mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştular.

1372

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ