Haberler

DEMİRCİ'DE TENİS LİGİ KURULUYOR

22 Aralık 2021 Çarşamba

Sporun başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Demirci, tenis başta olmak üzere birçok spor dalında yeni atılımlar yapmayı sürdürüyor. 

Demirci'de 5 tenis kortu tam zamanlı hizmet verirken, Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenen ulusal Türkiye şampiyonalarının ardından tenis sporuna olan ilgi ilçede her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce, Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen Tenis kurslarına yaklaşık 200 kişi katılıyor.

Bunun yanı sıra ilçede 217 lisanslı tenis sporcusu yer alırken, bunun 90'ı erkek, 127'de bayan olarak yer alıyor. 

Tenis kurslarına katılan sporcularla geçtiğimiz hafta başlayan Demirci Akıncıları Tenis turnuvası ise 22 Aralık Çarşamba akşamı sona eriyor. 

Demirci Akıncıları Tenis Turnuvasına ilçemizde tenis kurslarına katılan ve lisans alan 39 sporcu katılıyor. 

DEFİ LİG KURULUYOR. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen turnuvanın ardından Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Demirci Kaymakamı Adem Kaya'nın da destekleri ile Akıncılar Tenis Kulübü kurulma çalışmalarına başlandı. 

Turnuvaya katılan sporcularla da önümüzdeki günlerde Demirci'de Defi Ligi'de kurulacak. Kurulacak olan lig bay - bayan iki ayrı gruptan oluşacak. 

Önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce oluşturulacak şartmaname ile Defi Ligi kurulacak kamoyuna açıklanacak. 

1448

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ