Haberler

EFSANE GERİ DÖNÜYOR. !!!

21 Eylül 2021 Salı

Demirci Belediyespor, Demirci'nin gençleri ile futbol da tarih yazacak.

Spora ve sporcuyu her daim değer vererek destekleyen Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Belediyespor ekibini makamında ağırladı.

Başkan Selçuk, takımımız Demirci Belediyespor'un gençlerimizin desteği ile sahalara döneceği ve futbol da güzel başarılara imza atacağını söyledi.

Demirci Belediyespor ziyaretinde takımın altyapı sorumluluğuna İlçede futbolun gelişmesine büyük emek harcamış Ali Rıza İşçi, Nam-ı Diğer Dede,  A Takım sorumluluğuna Özkan Özkahraman, Takımın Futbol Şube Sorumluluğuna ise Halis Aydın getirildi.

MUSTAFA ER VE OĞUZHAN GÜR YENİDEN SAHADA OLACAK

Demirci Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban'ın da yer aldığı görüşmede yine belediyespor'un gelişmesine yıllarca emek harcamış futbolcu Mustafa Er ve futbolcu Oğuzhan Gür'de yeniden sahalara dönmek için sözleşme imzaladılar.

GENÇLERİMİZLE BELEDİYESPORU ŞAMPİYON YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Takımımız Demirci Belediyespor gençlerimizle ve vatandaşlarımızın desteği ile güzel başarılara imza atacaktır. Hedefimiz ilçemizde gençlerimizin spora olan ilgisini arttırmak, bunun yanı sıra takımımızı üst liglere taşımaktır. Gençlerimizin her daim yanındayız. İlçemize yaptığımız tenis ve halı sahalarını gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için yaptık. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadımızı sil baştan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile yeniledik. Takımımız antrenmanlara başlayarak sezona iyi bir şekilde hazırlanacak. Belediyemiz olarak her daim spora olan desteğimizi sürdüreceğiz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Selçuk, Demirci Belediyespor takımımız ileriki dönemlerde futbolun yanı sıra farklı spor branşlarının da yer almasını hedefliyoruz. Farklı spor branşları ile gençlerimizi başarıya taşıyacak" dedi. 

Demirci Belediyespor ekibi de Başkan Selami Selçuk'a Belediyespor başta olmak üzere spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. 

1479

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ