Haberler

EĞİTİM FAKÜLTEMİZDE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

4 Eylül 2021 Cumartesi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesinde yüz yüze eğitimler 20 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlıyor. 

Covid-19 salgını tedbirleri çerçevesinde 16 Mart 2020 tarihi itibariyle ara verilen eğitimler uzaktan eğitim ile sürüyordu. 

2021  - 2022 Eğitim Öğretim yılı kapsamında Celal Bayar Üniversitesinde yüz yüze eğitimler başlıyor. 

2021 - YKS tercihlerinin açıklanmasının ardından öğrenciler kazandıkları üniversite veya meslek yüksek okulları için kayıt işlemlerini yaptırmaya başladı. 

Demirci Eğitim Fakültemiz de kayıtlar 04 Eylül Cumartesi günü başlarken, 8 Eylül Çarşamba günü sona erecek.

Eğitim Fakültemizde tercihler neticesinde tüm bölümler de kontenjanlar doldu. 

                                    BÖLÜM KONTENJAN
 Fen Bilgisi Öğretmenliği  31
 İlköğretim Matematik Öğretmenliği  50
 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR)  93
 Sınıf Öğretmenliği  52
 Sosyal Bilgiler Öğretmenliği   52
 Türkçe Öğretmenliği  52

Demirci Eğitim Fakültemizde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları Covid-19 önlemleri ile tüm hızıyla sürerken Dekan Prof. Dr. Ahmet Çetin'de bir açıklama yaptı. 

FAKÜLTEMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TÜM EĞİTİM İMKANLARI MEVCUTTUR.

Dekan Çetin " Eğitim fakültemizin ana hedeflerinden birisi çağdaş eğitim ve öğretim teknolojilerini en iyi şekilde kullanan sorumluluk almaktan kaçmayan eleştirel düşünebilen nitelikli öğretmenler yetiştirmek ve öğretmenlerimizin toplum için faydalı bireyler olmalarını sağlamaktır. Eğitim Fakültemizi tercih eden öğrencilerimiz göreceklerdir ki öğretmen olabilmeleri için gerekli imkan ve şartlar fakültemizde mevcuttur. Fakültemizde eğitim alan tüm öğrencilerimiz fakültemizin sıcak ve samimi ortamı sayesinde yabancılık çekmeyecekler ve fakültemize çabuk uyum sağlayacaklardır" dedi.

FAKÜLTEMİZE, AKADEMİSYENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada ; Demirci Eğitim Fakültemizde eğitim öğretim 20 Eylül tarihinde başlıyor. İlçemiz eğitim fakültesini kazanan öğrencilerimizi en iyi şekilde ilçemizde ağırlayacağız. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve idari yönetimi ile belediyemiz olarak sürekli temas halindeyiz. Fakültemizin talep ve ihtiyaçları noktasında belediyemiz her zaman yanlarındayız. Tüm öğrencilerimize ve akademisyenlerimize yeni öğretim yılında başarılar dilerim. Covid-19 tedbirlerine uyarak bu süreci güzel bir şekilde götürmek temennsiyle " dedi. 

1433

Tüm Haberler