Haberler

700 KURSİYER, YÜZME KURSLARINA KATILIYOR.

3 Ağustos 2021 Salı

Demirci Bahçeler mahallesine yapılan yarı olimpik yüzme havuzu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce 5 farklı yaş grubunda düzenlenen yüzme kursları ile çocuklara ve öğrencilere yüzme kursu eğitimleri verilecek.

Haftanın 6 günü hizmet verecek olan yarı olimpik yüzme havuzu her gün kurs faaliyetlerinden sonra dezenfekte edilecek.

Yüzme kursları Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılarak destek verilirken, kursiyerlere Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce görevli yüzme antrenörleri tarafından kurslar verilecek.

Yarı Olimpik Yüzme havuzu Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sakal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İslam Köse, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri Akif Altunbaşak, Tahir Demirtaş Hayati İmrenlerli ve Metin Çayır'ın katılımı ile açıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, tribünleri gezerek yüzme kurslarına çocukları katılan aileleri ziyaret etti.

Ailelerde Belediye Başkanı Selami Selçuk'a böyle bir tesisin ilçeye kazandırıldığı içinde teşekkür ettiler.

Vatandaşlardan öğretmen Ali Atıcı " Deniz ve deniz imkanlarının uzak olduğu Demirci'ye böyle bir tesis kazandırılması çocuklarımız için iyi oldu. Çocuklarımız layıkı ile stilli bir şekilde yüzme öğrenecekler. Biz zamanın bu imkanları bulamadık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi tarafından böyle bir tesis yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz yaptığı açıklamada " Yarı olimpik yüzme havuzunda 5 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız kurslara başvurup yararlanabilecekler. Yüzme antrenörlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz ve çocuklarımız yüzme öğrenebilecekler. Şu anda yüzme kurslarında 700 başvuruya ulaştırdık. Burada hem öğrencilerimize yüzmeyi öğretirken, hem de istekli ve hedefi olan kursiyerlerimizi milli takıma katılabilmeleri için profesyonelce olarak yetişmelerini sağlayacağız " dedi.

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz " 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği çok güzel  bir kompleks kazandı Demirci'miz. Bu konuda emeğe herkese sonsuz teşekkürlerimizi ve ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz " dedi.

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar "  İlçemiz adına özellikle çocuklarımızın en ihtiyaç duyduğu hizmetlerden birisinin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve öncülük Demirci Belediyesine, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " 2019 mahalli idareler seçimlerinde Demircili hemşerilerimizle söz verdiğimiz bir yatırımı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Belediyemiz tarafından yaptığımız yarı olimpik yüzme havuzunu hizmete açtık. Siyaset hizmet üretme sanatıdır. Çocuklarımız artık yüzme öğrenerek okullarından mezun olacaklar. Bu tesisten hem çocuklarımız hemde yetişkin vatandaşlarımız da faydalanabilecek. Bu konuda bize sonsuz destek sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlun'a ve imkanları ülkemize sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Demircililer adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

2049

Tüm Haberler