Haberler

DEMİRCİ ORYANTİRİNGE HAZIRLANIYOR

11 Haziran 2021 Cuma

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından ilçemizde Oryantiring Eğitici Eğitimi verildi.

Demirci'de Temmuz ve Ağustos aylarında Türkiye Oryantiring Federasyonunca belirlenen takvim kapsamında Oryantiring etkinlik ve yarışmaları düzenlenecek.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen " Sarıçayır Doğa Aktivileri ve Milli Bilinç Kamp Merkezi " projesi kapsamında ilçemizde uygulacak olan Oryantiring etkinlikleri kapsamında çalışmalar hızlandı. 

Türkiye Oryantiring Federasyonunca yarışma ve etkinlikler öncesinde Demirci'de Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açtılan "Oryantiring Eğitici Eğitimi" öğretmenlere, kamu personellerine ve gönüllü sporculara eğitici eğitimi verildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü başlayan eğitimler kapsamında 78 kursiyer eğitim görüyor.

40 saat süren eğitimler 11 Haziran 2021 Cuma günü tamamlanacak.

78 kursiyere Türkiye Oryantiring Federasyonu Eğitim Görevlileri Özgür Morbel, Emine Bilir ve Fehmi Yaman tarafından pusula kullanımı, yön bulma, hedef bulma, mini oryantiring etkinlikleri ve harita üzerinde yapılacak faaliyetler konusunda eğitim verildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonunca ilçemizde düzenlenecek olan Oryantiring etkinlikleri kapsamında yapılan tüm etkinliklere Demirci Kaymakamlığı ve Demirci Belediyesi'de destek verecek. 

1819

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ