Haberler

DEMİRCİ'DE GENÇLER VE ÖĞRENCİLER SPOR YAPIYOR

27 Mart 2021 Cumartesi

​Demirci'de tenis kurslarında 110 kursiyer katılarak eğitim alırken, Gençlik Merkezinde başvuru sayısının 900'e ulaştığı belirtildi. 

Demirci'de son yıllarda Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde farklı spor dalları üzerine eğitimler, kurslar ve turnuvalar düzenlemeye devam ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Demirci'de Kaymakamlık tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Tenis turnuvası başarı ile tamamlanırken, turnuvaya katılanlara ödülleri verilmişti.

Demirci'de tenis sporunun daha da büyümesi  için Gençlik ve Spor Müdürlüğünce antrenörler tarafından 110 kursiyere tenis kursu veriliyor.

Hükümet konağı arkasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi işbirliği ile yapılan tenis sahalarında 9-14 yaş gruplarında 40 kursiyer, 14 yaş ve üzeri 70 kursiyere tenis antrenörlerince eğitimleri haftanın 7 günü belirlenen saatlerde yapılıyor.

BAŞVURU SAYISI 900'E ULAŞTI

Kaymakamlık koordinesinde kurs faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz " Demirci'de tenis sporunun büyümesi ve gençlerimiz tarafından yapılması için çalışıyoruz. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin de tenise olan merakı oldukça iyi. Şu anda 110 kursiyerimiz tenis kurslarından faydalanıyor. Gençlik Merkezimiz de şu anda piyano, gitar, keman, bağlama, elektro bateri, resim ve yağlı boya kurslarımız başladı. Diğer yandan Gençlik Merkezimizde de masa tenisi, dart, okçuluk ve jimnastik, Robotik kodlama, bilgisayar kurslarımızda kısa zamanda başlıyor. Şu anda Gençlik Merkezi ve tenis kurslarımıza başvuru sayımız 900'e ulaştı" dedi.

PANDEMİ KURALLARI İLE KURSLARIMIZ YAPILIYOR.

Bilal Yılmaz, kurumumuz bünyesinde yapılan tüm kurslarımızda pandemi kurallarını hassasiyetle uyguluyoruz. Kurslara katılan her gencimizin ve öğrencimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu noktada Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hergün sınıflarımız ve sahalarımız gerekli dezenfekte işlemleri uygulanmaktadır. Sağlık İçin Spor, Spor İçin Sağlık " dedi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçemiz sporun merkezi olma yolunda ilerliyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz gençlerimizin ve öğrencilerimizin sportif faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanması için güzel çalışmalara imza atıyor. Belediyemiz olarak ta her daim spora ve sporcuya destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gençlik Merkezine başvuru sayısının 900'lere ulaşması bizleri ziyadesi  ile mutlu etti. Diğer yandan İlçemizi sporun merkezi yapmak adına Kaymakamlık, Belediyemiz ve Oryantiring federasyonu ile ortak bir çalışmamızda devam ediyor " dedi.

1530

Tüm Haberler