Haberler

YATIRIMLARLA DOLU EGE TV CANLI YAYINI DAMGA VURDU

11 Ocak 2021 Pazartesi

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un canlı yayın konuğu olduğu Ege Tv'de devam eden yatırımlar ve yeni yatırım projeleri ilgi ile izlendi.

10 Ocak Pazar akşamı Demirci'den naklen yayınlanan ve 2 saat süren Ege Tv Gündem Özel canlı yayınında Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçede devam eden hükümet ve belediye yatırımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, yeni yatırım projeleri de heyecan yarattı.

Demircililerin merakla beklediği Yeni TOKİ yatırımı ile ilgili Başkan Selami Selçuk, Demirci'ye sosyal konut projesini kazandıracaklarını, TOKİ Başkanlığı ile gerekli tüm görüşmelerin yapıldığını açıkladı.

YATAY MİMARİ OLARAK YAPILACAK

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Mevcut TOKİ'lerin devamına yapılacak. Belediye olarak gerekli arazi işlemleri yapıldı. TOKİ Başkanlığına hazır halde sunuldu. 28 dönüm bir araziye yapılacak. Devletimiz son yıllarda dikey yapılaşmayı tercih etmiyor. Yeni TOKİ konutları 4 kat yatay mimari olarak yapılacak. 128 adet 2+1, 40 adet 3+1 ve 5'de ticari alan olacak. Projelendirme çalışması yapıldı. Bu yatırımı hükümetimizin yılda 100 Bin sosyal konut projesi vardı. Bu proje içerisine de dahil ettirdik. Çok kısa bir zaman içerisinde de talepleri almaya başlayacağız" dedi.

100 BİN SOSYAL KONUT PROJESİNE DAHİL EDİLMESİNİ SAĞLADIK

Başkan Selami Selçuk " Yeni TOKİ yatırımında sosyal alan ve yeşil alanlar içinde üzerinde gereli çalışmalar gerçekleştirildi. Her vatandaşımızın rahat ve kolaylıkla alabilmesi için hükümetimizin projesi olan 100 Bin sosyal konut projesine dahil olması için çalıştık ve başardık. Maliyet açısında çok avantajlı olacağını düşünüyorum. Her türlü talep toplama ve işlemlerin nasıl yapacağını web sitemiz ve ilan olu ile vatandaşlarımıza duyuracağız " dedi.  

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un Yeni TOKİ konutları ile ilgili Ege Tv canlı yayınında yaptığı açıklamayı izlemek için aşağıdaki videoya tıklayınız ;

2418

Tüm Haberler