Haberler

YENİ YATIRIMDA İLK KAT TAMAMLANDI

27 Ağustos 2020 Perşembe

Demirci'nin her noktasında yatırımlar aralıksız sürerken, 1 ay önce temeli atılarak inşaatına başlanan Yeni Meslek Yüksek Okulu binasında ilk kat tamamlandı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un girişimleri ve daveti ile ilçeye yatırım yapmaya karar veren Demircili Hayırsever İş adamı Selami Özpoyraz ve Özpoyraz ailesi tarafından Meslek Yüksek Okulunun yan tarafında bulunan  alana yeni meslek yüksek okulu yapımına başlandı.

Akıncılar mahallesi TOKİ konutları altındaki alan 15 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan ve 1500 metrekare büyüklüğünde 3  katlı olarak yapılacak olan okul binasında 14 derslik, idare odaları, öğretim üyesi odaları, yemekhane  ve sosyal donatı alanları da yer alacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircili Merhum Hılmi Özpoyraz anısına oğlu İşadamı Selami Özpoyraz ve ailesi tarafından ilçemize yeni bir meslek yüksek okulu yapılıyor. Yanında ana binası ile yeni yapılacak bina ile Meslek Yüksek Okulumuz daha da büyüyecek. Çalışmalar hızla sürüyor ve yakından takip ediyoruz. 1500 metrekare kapalı alanda yapılan okulumuzda derslikler, öğretim üyesi odaları, yemekhane ve sosyal donatı alanları ile tam donanımlı olacak. Memleketlerini unutmayan hayır sahiplerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

1184

Tüm Haberler