Haberler

EĞİTİM FAKÜLTEMİZE YÜKSEK LİSANS'TA YENİ PROGRAM

18 Ağustos 2020 Salı

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi bünyesinde Yüksek Lisans alanında yeni program açılması teklifi kabul edildi.

Demirci Eğitim Fakültesi eğitim kalitesi ve tecrübeli akademik kadrosu ile geleceğin öğretmenlerini yetiştirirken Yükseköğretim Yürütme Kurulundan Demirci'ye müjdeli haber geldi.

Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığının Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Eğitim Programları ve Öğretim Tezli/Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları açılması konusundaki teklifi Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenerek uygun görülmüştür.

Bu kapsamda Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı bünyesinde Eğitim Programları ve Öğretim Programına Tezli alanda 20 Tezsiz alanda 50 kontenjan olmak üzere 2020/2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılından itibaren eğitime başlayacaktır.

EĞİTİM FAKÜLTEMİZİN GELİŞMESİ ADINA ÇALIŞIYORUZ

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin yaptığı açıklamada ; Fakültemiz Eğitim programları ve öğretim alanında açılacak olan tezli ve tezsiz yüksek lisans programının prestij anlamında büyük bir öneme sahip olduğunu, programın açılmasına katkı sağlayan başta sayın rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ve emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz kıymetli ilçemizin nadide eğitim kurumu olan Demirci Eğitim Fakültemizin gelişmesi ve büyümesi adına her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

DEKANLIĞIMIZA VE REKTÖRLÜĞÜMÜZE TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı açıklama da " Eğitim Fakültemizin gelişmesi ve büyümesi adına güzel çalışmalar yapılırken, yapılan çalışmalardan da güzel sonuçlar gelmeye devam ediyor. Eğitim Fakültesi Dekanlığının Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Eğitim Programları ve Öğretim Tezli/Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları açılması konusundaki teklifi Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenerek uygun görüldü. Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Çetin'e ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç'a ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

3812

Tüm Haberler