Haberler

YALANLARIN KADERİDİR.

10 Haziran 2020 Çarşamba

Belediyemiz tarafından ilçemize yapılan ve bir çok yalan ve spekülasyonlarla halkı yanlış bilgilendirmeler son buldu. Kent Merkezinde yalanlar değil doğrular kazandı.

Demirci'nin gelecek yüzyıllarına hizmet verecek olan Kent Merkezi  4 katlı içerisinde iş merkezlerinin yer aldığı,önünde geniş meydanlık alan bulunan, en alt katı yaklaşık 1200 metrekarelik kapalı pazar yeri olarak kullanılacak ve binada otopark alanı da yer alacak.

 Market alanı, çocuklar için geniş bir kapalı oyun alanı, yaşam alanına bakan açık teras ve restoran kent merkezinde hizmet verecek.

YALANLAR BİZİ YILDIRAMAZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mize hizmet yolunda hiç bir zaman ne engel tanıdık, ne de yalan dolan. Biz başlangıçtaki aynı noktadayız. Kent Merkezinde yasadışı hiç bir işlemimiz yoktu. Son bir kaç yıl içerisinde ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan dolayı planladıklarımızı zamanın da gerçekleştiremedik. Mesleği arabozuculuk olanlar tasfiye edilince, problemlerde kendiliğinden çözüldü. Kovid-19 salgını dolayısı ile 3 aydan beri Büyükşehir Meclisi toplanamamıştı. Dünkü toplantıda Kent Merkezi ile ilgili gerekli düzenlemeler yapıldı. Demircimize hizmet yolunda bizi yalanlar yıldıramaz. Kent Merkezimizi Demirci'mize yakışan şekilde hazırlayarak, kıymetli vatandaşlarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacağız " dedi.

2842

Tüm Haberler