Haberler

BAĞARASI YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

8 Haziran 2020 Pazartesi

Demirci'nin merkezinden kırsalına her alanda hizmet ve yatırımlar sürerken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de yaz sezonu asfaltlama çalışmalarına start verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 asfaltlama planı çerçevesinde Demirci eski İzmir yolu (bağarası ) mevkiinde iş makineleri sezonun ilk asfaltlama çalışmaları için çalışıyor.

15 kilometrelik yolda Muhsin Yazıcıoğlu parkı yolunun alt kısmından iş makineleri ile yolu kazırken, bir yandan da asfaltın en iyi şekilde atılabilmesi için tesviye ve düzenleme çalışmaları da sürüyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İlçe Koordinatörü Gökhan Aslan, AK Parti ve MHP Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yolun da devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İlçe Koordinatörü Gökhan Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün koordinesinde Demirci'mizde asfaltlama çalışmalarımız başladı. Bir ekibimiz Ahatlar mahallesi bölgesinde çalışıyor, diğer bir ekibimizde bağarası, yeşiloba ve yeşildere yolu olan 15 kilometrelik yolda asfalt çalışması yapıyoruz.

MHP ilçe Başkanı Ümit Kanyılmaz " Büyükşehir Belediyemiz yatırımları ilçemizde ulaşım yatırımlarına da başladı. Geçtiğimiz yıl karataş bölgemizde asfaltma çalışmaları yapılmıştı. Bu yılda çok talep edilen bağarası yolunda çalışma yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Demirci'mize yapmış olduğu ulaşım yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, Demirci'miz ulaşım da şanslı bir dönemde. İlçemizde ulaşım yatırımları devam ederken, Büyükşehir Belediyesi de çalışmalarına başladı. Asfaltlama çalışmalarına başlanan eski İzmir yolunda çalışmaları yerinde inceledik. Cumhur İttifakı el birliği içinde merkezinde kırsalına mezrasına kadar her yere vatandaşımıza hizmet için çalışıyor. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ilçemize yapmış olduğu mahalle yolları asfaltlama çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

2360

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ