Haberler

DEMİRCİ'DE YATIRIMLAR TAM GAZ DEVAM !!!

26 Nisan 2020 Pazar

Demirci'de her alanda yatırımlar hızla sürerken, Demirci Belediyesince ihalesi yapılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı hızla devam ediyor.

Demirci'de gençlerin ve öğrencilerin yüzme sporu öğrenmeleri amacıyla Belediye Başkanı Selami Selçuk'un Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşmeler neticesinde İlçeye yarı olimpik yüzme havuzu kazandırılmasına karar verildi.

Eski sanayi sitesi eski belediye garajı alanına tek katlı 2 blok halinde yapılan olan yarı olimpik yüzme havuzunda şu anda kaba inşaat tamamlanarak, çatı kapatıldı. 

Önümüzdeki günlerde elektrik tesisatı döşeme çalışmalarının da başlayacağı Yarı Olimpik Yüzme havuzunda orta yüzme havuzu ve su tesisat döşemeleri de tamamlandı. Isıtma sisteminin de döşeneceği binada, önümüzdeki günlerde iç ve dış sıva çalışmaları da başlayacak.

YATIRIM HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'ye her alanda yeni yatırım ve hizmetleri buluşturmaya devam ediyoruz. İlçemiz gençlerinin ve öğrencilerinin yararlanması amacıyla söz verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımının ihalesini yaptık ve hızla inşaata sürüyor. Geleceğimiz olan kıymetli Demircili gençlerimiz yüzme sporu antrenörleri ile yüzme sporu öğrenirlerken, ilçemizde yüzme sporu ile ilgili de yarışmalar ve faaliyetler de düzenlenecek. İnşaatımızın şu anda yüzde 50'lik bir bölümü tamamlandı. Çalışmaları yakından takip ediyoruz.  Tesisimiz de engellilerimiz içinde gerekli kullanım alanları yer alırken, duş kabinleri, soyunma odaları, fuaye alanı gibi yerlerde yer alacak. Demirci'mize değer katacak bu dev yatırımı tamamlayarak hizmete sunacağız" dedi.

25 Ekim 2019 tarihinde ihalesi yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ve Demirci Belediyesince Bin 596 alana yapılan ve BİN Metrekare peyzaj alanı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımında Bay-Bayan 4 duş kabini, 4 soyunma odası, 30 adet soyunma dolabı, antrenör ve yönetici odası, fuaye alanı ve seyirci izleme tribünü yer alacak.

2510

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ